Flyttebyrå

Flytting, transport og renhold – Det kan vi!

Flyttebyrå

Stovner flyttetransport AS er en totalleverandør av flyttetjenester for bedriftsmarkedet. Vi bistår med kontorflytting, bortkjøring av avfall, flyttevask og andre ting dere har behov for i flytteprosessen. Inkludert i våre priser har vi forsikring, noe som gir en trygghet for begge parter under flyttingen. Vi jobber svært effektivt og vil sørge for å frakte deres eiendeler trygt og skånsomt mellom adressene.

Stovner Flyttetransport AS gjør også nedpakking, og stiller med egne flytteesker og utstyr. Vi lager godt system og pakker ned tingene deres godt og trygt. Våre serviceinnstilte medarbeidere arbeider raskt og effektivt til konkurransedyktige priser.

Våre ansatte er svært serviceinnstilte og har alltid ett smil på lur. Det er viktig at du som kunde får en god helhetlig opplevelse av arbeidet vi utfører. Hvis dere har behov for mellomlagring har vi gode lagringsmuligheter, og tilpasser dette utifra dine ønsker og behov til gunstige priser.

Når vi er ferdig med flyttingen vil vi ta det som står igjen og kjøre dette bort til gjenvinningsstasjonen og sortere avfallet riktig. Som medlem av Grønt punkt Norge setter vi riktig kildesortering veldig høyt.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag for mer info og tilbud! 

Kontaktskjema