Korona-desinfisering

Vi har gleden av å kunne tilby KORONADESINFISERING av alle alle overflater til skoler, barnehager, bedrifter og private hjem!

Korona-desinfisering

Stovner Flyttetransport AS har gode rutiner for å forhindre smittespredning. Vi tilbyr nå KORONADESINFISERING av alle alle overflater til skoler, barnehager, bedrifter og private hjem. Vi bruker et spesialverktøy til desinfisering som sprayer små, lette dråper som når frem alle steder. Gjennom den elektrostatiske ladningen tiltrekkes dråpene av den målrettede overflaten, og mens de legges ned, skaper de et desinfiserende belegg.

Bakterier og virus sprer seg veldig raskt og legger seg i tette hjørner og skjulte flekker. Å desinfisere effektivt for hånd tar veldig lang tid og krever uoverkommelige kostnader. I tillegg er det mange områder det er vanskelig å desinfisere ordentlig, for eksempel tastaturer og telefoner på kontorer, eller kasser i supermarkeder eller butikker, samt leker i barnehager. 

Ved å benytte dere av vår spesialtilpassede korona-desinfisering kan dere være sikre på trygge overflater og et smittefritt lokale.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag for mer info og tilbud! 

Kontaktskjema