Renhold

Vi gjør en total vask av din bolig med overtagelsesgaranti på alle vaskbare overflater.

Flyttevask

Når man endelig har funnet drømmeboligen, har man nok med alt annet som må gjøres, og det kan være lite fristende å måtte ta å vaske ut av boligen man flyttet fra. Overlat jobben til oss så vil du få jobben gjort effektivt, nøyaktig og profesjonelt istedet. Vi har fornøydgaranti!

Vi gjør en total vask av din bolig med overtagelsesgaranti på alle vaskbare overflater. 

Vi benytter oss av gode vaskemidler og vil vaske alle skap (inn-og utvendig), vegger,tak, gulv, samt hvitevarer, peis og lignende. 

Visningsvask

I tillegg til flyttevask gjør vi også visningvask. Dette er en populært tjeneste for å klargjøre boligen for salg. Visningsvasken er mindre omfattende enn en flyttevask, og du bestemmer selv hva du ønsker rengjort før visning.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale og uforpliktene tilbud.

Vanlig renhold

Hverdagen er stressende nok som det er. La oss ta ansvaret for husvasken slik at du kan bruke tiden etter jobb med dine kjære. Våre ansatte er pålitelige og vil sørge for at du kommer til ett nyvasket hjem. 

Kontorvask

Vi gjør daglig/ukentlig rengjøring av deres lokaler, og tilbyr også korona desinfisering. Vi tar både små og store bedrifter, samt offentlige.

Fasadevask

Utvendig rengjøring av hus og byggninger er også viktig og vi gjør en fullstendig fjerning av all forurensning som grønske, svartsopp og veistøv. Dette er en tjeneste vi tilbyr og gjør for private kunder og bedrifter.

Kontakt oss for et tilbud i dag!

Send oss en forespørsel om et tilbud!